Este Enlighten potrivit pentru pacienții mei?

Aflați dacă Evo4 este sistemul de albire ideal pentru pacienții dumneavoastră cu directorul clinic al Enlighten, Payman Langroudi.

Sunteți un profesionist dentar care utilizează deja produse de albire în cabinetul dumneavoastră și nu vedeți rezultate uimitoare? Permiteți-ne să vă prezentăm cel mai recent sistem revoluționar de albire a dinților, Evo4. Având în vedere că Evo3 de la Enlighten oferă deja dentiștilor cea mai rapidă, mai eficientă și mai previzibilă soluție de albire, Evo4 a făcut următorul pas pentru a promite beneficii și rezultate și mai remarcabile pentru pacienții dumneavoastră.

Vă sună cunoscut?

Albirea dinților se caracterizează prin natura sa minim invazivă și popularitatea actuală ca măsură inițială în cadrul schimbărilor de zâmbet. Cu toate acestea, este imperativ să recunoaștem că utilizarea unor produse de albire poate să nu lase pacienții dumneavoastră cu rezultatele pe care le căutau. Vă spune ceva din cele de mai jos?

 • Oferiți albire pacienților dumneavoastră, dar uneori obțineți rezultate sub așteptări
 • Știți că există posibilitatea de a face mai mult, dar nu sunteți sigur cum să abordați conversația
 • Ți-ar plăcea ca echipa ta să fie de acord și să vorbească cu pacienții, dar nu ești sigur cum să faci asta
 • Nu sunteți lămuriți în legătură cu albirea dinților, cât timp va dura, cât timp va dura, cât de multă sensibilitate
 • Vrei ca cabinetul tău să se evidențieze ca un centru de excelență pentru stomatologia minim invazivă și estetică.

Cu atât de multe opțiuni de albire disponibile, de la cele online la cele cu amănuntul, credem că toți pacienții ar trebui să aibă acces la cele mai avansate tehnologii atunci când se interesează la medicul dentist, motiv pentru care am creat Enlighten Whitening.

Vă prezentăm Enlighten Evo4

Cea mai recentă formulă Evo4 este cea mai rapidă și mai eficientă de până acum. Cu ajutorul tăvilor de albire personalizate proiectate cu precizie, Evo4 oferă rezultate VITA B1 în doar trei săptămâni – și rezultate de lungă durată fără ca pacientul dumneavoastră să fie nevoit să facă vreun compromis în ceea ce privește stilul de viață. Da, asta înseamnă că pot bea în continuare cafea și vin roșu!

“Evo4 oferă rezultate VITA B1 în doar trei săptămâni.”

Rezultatele sunt revoluționare

Un rezultat mai profund, mai durabil și mai frumos pentru orice pacient, indiferent de stilul de viață sau de dietă. Sensibilitatea este redusă, la fel ca și timpul de scaun. Pacientul dvs. va finaliza tratamentul de albire tot în confortul propriei case, fără a fi nevoie de o programare ulterioară. Când vine vorba de explicarea tratamentului pacientului, acest lucru poate fi descurajant atunci când simțiți că nu știți cum să răspundeți la fiecare întrebare.

Cum îl explic pacienților?

Păstrați-vă calmul și amintiți-vă că, deși rezultatele Enlightens sunt remarcabile, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eventualele inconveniente. Această metodă este incredibil de simplă și poate fi explicată cu ușurință pacientului dvs. fără a necesita prea mult efort.

Care este noul protocol?

Condiționează, albește, explodează! Trei săptămâni la domiciliu:

Prima săptămână

 • Condiționați
 • Noapte.

Săptămâna a doua

 • Albiți
 • Noapte.

Săptămâna a treia

 • Explozie
 • Zi – o oră.

Pachetul de albire Enlighten include noile gutiere de albire Evo4, serul Enlighten Serum și pasta de dinți Enlighten White, tampoane de desensibilizare și chiar materiale pentru amprente. Tot ce aveți nevoie pentru a obține un rezultat perfect de fiecare dată.

Obțineți certificarea (gratuit)

Sunt disponibile videoclipuri de formare de scurtă și lungă durată și webinarii complete de certificare, cu sfaturi clinice și de marketing. Obțineți educația gratuit, durează mai puțin de o oră și deveniți acreditat. Click AICI pentru a rezerva un slot și pentru a afla tot ce aveți nevoie despre Enlighten.

Ce spun dentiștii?

Geluri și mai proaspete

Strategia noastră de îndeplinire la rece garantează că gelurile trec de la fabrică la pacient într-o fracțiune de timp, cu temperatura controlată pe tot parcursul, oferind rezultate frumoase, cu pH neutru și sensibilitate scăzută. Noile ambalaje stabile din punct de vedere termic și durabile definesc un nou standard în acest spațiu.

Gutiere cu o retenție mai mare

Renumitele gutiere Enlighten au suferit noi îmbunătățiri, încorporând acum stabilitatea posterioară ca o caracteristică cheie. Special concepute pentru Evo4, aceste gutiere facilitează o retenție îmbunătățită prin acomodarea accesoriilor necesare pentru molarii posteriori.

Acest lucru asigură o potrivire mai strânsă și mai confortabilă pentru pacienți și mai puțină mișcare, ceea ce înseamnă că nu există gel care să scape și rezultate mai bune! Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a vă moderniza serviciul de albire. Faceți clic mai jos pentru mai multe informații pe site-ul nostru despre kit și despre tot ce înseamnă Evo4.

Sursa: enlightensmiles.com

Leave A Comment