Enlighten: Un schimbător de joc pentru cabinetul dumneavoastră

Veniți să descoperiți cel mai nou sistem de albire de la Enlighten și aflați ce îl diferențiază de restul.

Obținerea unor rezultate de albire consecvente și încântătoare în lumea stomatologiei cosmetice,satisfacția pacienților este crucială. Este important să se facă diferența între tratamentele obișnuite de albire a dinților și o soluție revoluționară care oferă cu adevărat rezultate. Enlighten Evo4 Whitening se evidențiază ca un sistem transformator care sfidează imprevizibilul în albire. Recunoscând dezamăgirile cu care s-au confruntat pacienții cu diferite tratamente și produse fără prescripție medicală și înțelegând cum funcționează Enlighten, vă puteți ridica nivelul cabinetului dumneavoastră și vă puteți asigura pacienți satisfăcuți în mod constant.

Problema cu albirea convențională

Mulți pacienți au fost dezamăgiți de tratamentele de albire care nu le-au îndeplinit așteptările. Ideea greșită că toate sistemele de albire sunt la fel a dus la rezultate sub așteptări, sensibilitate ridicată și complicații multiple.

Opțiunile fără prescripție medicală promit soluții rapide, dar adesea nu reușesc să ofere schimbările dorite. Tendința recentă a pastelor de dinți purpurii “de corectare a culorii” a dezamăgit mulți consumatori cu rezultate care nu durează mai mult de câteva secunde după aplicare. Probabil că vă întrebați: “Ce face Enlighten atât de special?”, Lăsați-ne să vă învățăm să înțelegeți de ce ne respectăm promisiunile noastre de a contribui la oferirea de zâmbete albe și strălucitoare de lungă durată utilizatorilor noștri.

Albirea Enlighten Evo4 Whitening: Un schimbător de joc

Enlighten Whitening este o soluție revoluționară care redefinește albirea dinților. Ceea ce face ca Enlighten să fie diferit este abordarea sa cuprinzătoare și axată pe rezultate. Spre deosebire de tratamentele tradiționale, Enlighten înțelege complexitatea procesului de albire și le abordează printr-un plan de trei săptămâni atent conceput.

Deci, ce este mai bine cu albirea dentară Enlighten?

Răspunsul scurt este rezultatele.

Enlighten oferă Rezultate mai profunde, mai durabile, mai profunde, garantate; sensibilitate mai mică și mai puține complicații, precum cretă, pete albe și opacitate. Toate acestea, fără a fi nevoie să schimbați dieta sau stilul de viață. 98% dintre pacienți obțin VITA B1 sau mai albă. 95% dintre pacienți ajung acolo în 3 săptămâni.

“98% dintre pacienți ajung la VITA B1 sau mai alb.”

Formulele de gel sunt mai stabile și mai proaspete. Concentrațiile sunt precise, iar pH-ul este neutru. Tăvilele sunt mai bine adaptate și chiar “se fixează cu un clic” cu ajutorul unor accesorii de retenție inovatoare. Desensibilizatorii sunt externi și mai eficienți, însă, odată cu toate acestea, vine și un preț pentru pacient.

Cât costă Enlighten pentru pacient?

În general, medicii dentiști percep o primă pentru albirea Enlighten, variind între 200 și 300 de lire sterline în plus față de opțiunile standard de albire. Cu toate acestea, acest cost ridicat își are rădăcinile în natura cuprinzătoare și avansată a tratamentului.

“Dentiștii percep pentru Enlighten o taxă cu 200 – 300 £ mai mare decât pentru produsele de albire standard.”

Pe o piață saturată de diverse alternative de albire, inclusiv produse fără prescripție medicală, soluții online și tratamente de înfrumusețare non-dentară, Enlighten are convingerea fermă că pacienții care apelează la expertiza profesioniștilor din domeniul stomatologic merită să aibă acces la o tehnologie de ultimă generație și la un nivel superior de îngrijire. Acest angajament față de excelență asigură faptul că cei care optează pentru Enlighten beneficiază de un tratament de ultimă generație și de potențialul unor rezultate cu adevărat transformatoare.

Călătoria de trei săptămâni cu Enlighten

Săptămâna 1: Stare: NOAPTEA

Călătoria Enlighten începe cu faza de condiționare, care recunoaște sensibilitatea crescută pe care mulți pacienți o experimentează la începutul procesului de albire. În această săptămână, pacienții folosesc noaptea geluri cu concentrație scăzută, introducând ușor procesul, maximizând în același timp confortul. Abordând sensibilitatea de la început, Enlighten creează o experiență de albire timpurie pozitivă.

Săptămâna 2: Albire: NOAPTEA

Pe măsură ce pacienții trec la a doua săptămână, sensibilitatea scade, permițându-ne să creștem concentrația agenților de albire, pentru a ridica cromatica. Această ajustare strategică asigură o îndepărtare eficientă a petelor, fără a compromite confortul. Săptămâna 2 continuă cu purtarea tăvii pe timp de noapte, îmbunătățind procesul de albire.

Săptămâna 3: Blast: ZIUA

Ultima săptămână, numită Blast, duce călătoria de albire Enlighten la apogeu. Trecând la purtarea tăvilor în timpul zilei, pacienții se angajează doar o oră pe zi pentru a obține cea mai bună îmbunătățire estetică. Combinația dintre timpul scurt de purtare și descompunerea accelerată a gelului are ca rezultat un zâmbet frumos și radiant, adăugând vitalitate aspectului.  Elementul de zi abordează, de asemenea, parafuncția și bruxismul, care reprezintă cauza principală a eșecului.

Cu aceste trei etape simple, pacientul dumneavoastră va putea experimenta un tratament de albire la domiciliu ușor, cu rezultate maxime, cu 5 rezultate satisfăcătoare.

Beneficii pentru cabinetul dumneavoastră

  • Ieșirea în evidență din mulțime: Recunoaștere locală ca un centru de excelență pentru tratamentul minim invaziv.
  • Satisfacție garantată: Abordarea Enlighten asigură rezultate, minimizând riscul de pacienți dezamăgiți și maximizând potențialul pentru zâmbete fericite.
  • Experiență transformațională: Prin oferirea unor rezultate excelente în mod constant, cabinetul dumneavoastră oferă o experiență cu adevărat transformatoare care se distinge de tratamentele obișnuite.
  • Încredere și recomandări: Oferirea de rezultate consistente și impresionante prin intermediul Enlighten Whitening vă face ca cabinetul dumneavoastră să câștige încrederea pacienților, ceea ce duce la o creștere a recomandărilor, la tratamente ulterioare și la o bază de pacienți loiali.
  • Stabilirea de noi standarde: Adoptarea Enlighten Whitening arată angajamentul dvs. de a oferi tratamente de ultimă oră, centrate pe pacient, care depășesc normele industriei.

Albirea este adesea primul tratament cosmetic la care un pacient este supus. Într-un peisaj în care satisfacția și încrederea pacienților sunt cruciale, alegerea între tratamentele obișnuite de albire și experiența iluminatoare a tratamentului Enlighten Whitening este clară. Abordând dezamăgirile din trecut și oferind un plan cuprinzător, de trei săptămâni, care garantează rezultatele și minimizează sensibilitatea, cabinetul dumneavoastră poate inaugura o nouă eră de pacienți mulțumiți. Ridicați ofertele dumneavoastră de stomatologie cosmetică, stabiliți noi standarde și oferiți o experiență de albire excepțională care lasă un zâmbet de durată pe fața fiecărui pacient.

Ce ar trebui să faceți în continuare?

Rezervați un curs de formare online gratuit pentru certificare aici. Acesta durează 1 oră și este potrivit pentru membrii echipei clinice și non-clinice.

Sursa: enlightensmiles.com

Leave A Comment