Rezultate

Introdusa de catre Haywood si Heymann in 1989, gutiera nocturna Vital Bleaching (gutiera pentru albire) reprezinta un instrument important pentru orice medic care practica estetica dentara minim invaziva. Albirea dintilor devine din ce in ce mai populara, insa multe tehnici de albire sunt imprevizibile atat in ceea ce priveste rezultatele initiale obtinute, cat si in longevitatea lor.

Premium

Sistemele normale de albire nu sunt atat de rele incat toti pacientii sa se planga de ele, dar nu sunt nici atat de bune incat toti pacientii sa fie incantati. Aceasta variabilitate provoaca un anumit stres in cabinetele care doresc sa ofere tot ce este mai bun pacientilor lor. Albirea Premium functioneaza de fiecare data, cu rezultate garantate care dureaza, indiferent de dieta sau obiceiuri, precum fumatul.

VITA B1

Noua tehnica folosita de Enlighten Smiles pentru albirea dintilor care garanteaza albirea profesionala a dintilor fiecarui pacient pana la nuanta VITA B1. Au fost efectuate peste 100.000 de tratamente, avand o rata de succes de 97%. Enlighten ofera un tratament gratuit oricarui medic dentist care nu reuseste sa obtina nuanta B1, indiferent de culoarea initiala.

Despre noi

Laboratoatele de cercetare Enlighten sunt lideri tehnologici in albirea profesionala a dintilor. Introducem doar un nou system de albire pe piata, ce reprezinta un salt generational in eficienta si intotdeauna bazandu-ne pe  produsele noastre cu o pregatire profesionala in tehnici clinice si de management.

Prin alocarea unei parti semnificative de resurse pentru cercetare si dezvoltare, Enlighten incearca sa dezvolte tehnologia proprietara si un avantaj durabil pentru toate partile interesate si economia in ansamblu.

Enlighten distribuie, de asemenea, produse exceptionale pentru stomatologia cosmetica, marketingul practicilor dentare si gazduieste evenimente educationale pentru dentistii profesionistii.

Produsele de ultima generatie explica doar o parte din succesul nostru, restul se datoreaza pasiunii si motivatiei profesionistilor nostri si sprijinului continuu, remarcabil al clientilor nostri.

Produsele Enlighten sunt conforme cu criteriile internationale de siguranta si sunt marcate CE.