Termeni si conditii

 1.  Definitii
 2. Drepturile de proprietate intelectuala
 3. Exonerare de raspundere
 4.   Limita accesului la site
 5. Prelucrarea datelor cu caracter personal
 6. Inregistrarea ca Utilizator
 7. Comanda
 8. Facturare – plati
 9. Garantia
 10. Livrarea
 11. Campaniile promotionale
 12. Politica de retur
 13. Forta majora
 14. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila
 15. Frauda
 16. Termeni remarketing
 17. Dispozitii finale


Site-ul www.enlightensmiles.ro, denumit in continuare “Enlightensmiles.ro”, este detinut si administrat de societatea SC ENLIGHTEN SMILES RO SRL., denumita in continuare “Enlighten Smiles Ro”, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 32484111, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /14208/2013, cu sediul in Bulevardul Marasti nr. 59, Sector 1, Bucuresti, Romania; E-mail: educatie@enlightensmiles.ro.
Navigarea pe site-ul Enlightensmiles.ro  echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre Client.

Compania SC ENLIGHTEN SMILES RO SRL activeaza sub umbrela companiei Enlighten Smiles Limited.
Enlightensmiles.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre Enlightensmiles.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

 

 1. Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul Enlightensmiles.ro.
Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.
Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Clientului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si de a face plata acestora.
Vanzator – societatea SC ENLIGHTEN SMILES RO SRL., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 32484111, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /14208/2013, cu sediul Bulevardul Marasti nr. 59, Sector 1, Bucuresti, Romania.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat.

 1. Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului Enlightensmiles.ro – imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate – este integral proprietatea Enlighten Smiles Ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Enlighten Smiles Ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.  
Enlighten Smiles Ro poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul / continuturile definite pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana / persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului Enlightensmiles.ro.
Utilizarea pe Enlightensmiles.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Enlightensmiles.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuit pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

 1. Exonerarea de raspundere

Enlighten Smiles Ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la Enlightensmiles.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Enlightensmiles.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea / vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Enlighten Smiles Ronu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
Enlighten Smiles Ronu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul Enlightensmiles.ro, acestea fiind puse la dispozitia Enlighten Smiles Rode catre furnizori.
Informatiile incluse pe Enlightensmiles.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa educatie@enlightensmiles.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
Enlightensmiles.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate / derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate / derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Enlightensmiles.ro nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 1. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului Enlightensmiles.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu Enlightensmiles.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. Enlightensmiles.ronu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale / documente care implica texte, replici, recenzii etc., formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda Enlightensmiles.ro si afiliatilor / asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe Enlightensmiles.ro, va primi comunicari comerciale din partea Enlightensmiles.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.
Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. Enlightensmiles.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Enlightensmiles.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
Incepand cu data de 25 mai 2018, Enlighten Smiles Ro va adopta regulamentul UE 2016/679. Cunoscuta ca GDPR (General Data Protection Regulation) sau Regulamentul general privind protectia datelor personale, aceasta masura va intra in vigoare in toate statele membre ale Uniunii Europene.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe Enlightensmiles.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.
Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a Enlightensmiles.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre Enlightensmiles.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.
Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Enlighten Smiles Ro.
Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.
In cazul in care Clientul isi modifica, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale livrate deja catre Enlightensmiles.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii, iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele disponibile in sistem la momentul etichetarii pentru Curier a coletului cu produsele.
Enlightensmiles.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon / e-mail, etc.) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale, etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe Enlightensmiles.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

 1. Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul Enlightensmiles.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Enlightensmiles.ropoate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca s-au utilizat informatii neconforme cu realitatea sau se folosesc serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

 1. Comanda

Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea de plata) in contul de Utilizator, iar aceste setari vor fi retinute si folosite. Aceste setari pot fi modificate oricand.
Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit, etc.).
Enlightensmiles.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.
Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant Enlightensmiles.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail / telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.
Enlightensmiles.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

esuarea / invalidarea tranzactiei online;

neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

date incomplete sau incorecte ale Clientului;

activitatea Clientului poate produce daune site-ului Enlightensmiles.ro / partenerilor;

livrari consecutiv esuate;

alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Enlightensmiles.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

 1. Facturare – plati

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului plus cheltuielile de expeditie si taxele aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata se poate face online prin card sau transfer bancar.

 1. Garantia

Pentru produsele achizitionate din magazinul online Enlightensmiles.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.
Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

produsul sa fi fost cumparat de la Enlightensmiles.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;

sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;

sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;

sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client. Cauze de pierdere a garantiei:

avarii sau deteriorari mecanice;

expunere excesiva la radiatii solare;

lipsa sau modificarea seriei aparatului;

modificari ale produsului;

defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;

deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deteriorarea marcajului cu modelul si seria aparatului;

inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;

distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

Enlightensmiles.ro nu ofera garantii Clientilor:

in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;

dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;

in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

 1. Livrarea

Pentru produsele aflate in stoc data estimata de livrare este de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmarii Comenzii si este comunicata in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii. Pentru produsele aflate in stoc furnizor data estimata de livrare este de 5-7 zile lucratoare. Livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 200 lei. Daca valoarea comenzii este mai mica de 200 lei, costul de livrare este 15 lei.
Intre confirmarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 24-48 de ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.
Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate.
In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Enlighten Smiles Ro va informa Clientul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Enlighten Smiles Rova livra produsele conform Comenzii astfel modificate.
Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca Enlighten Smiles Ro sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 30 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina Enlighten Smiles Ro.

10.1. Conditii de livrare

La solicitarea Enlightensmiles.ro, a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar, prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.
In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.
Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.
In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.
Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.
Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.
Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Enlightensmiles.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

10.2. Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). De asemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.
Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

 1. Campaniile promotionale

11.1. Codurile promotionale

Codurile promotionale oferite de Enlightensmiles.ro prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. De mentionat este faptul ca unele produse sunt incadrate in categoria “Exceptii”, produse asupra carora nu se pot aplica coduri promotionale, ci se achizitioneaza la pretul afisat pe site. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.
Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi Comanda. Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare.
In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa educatie@enlightensmiles.ro, care sa contina id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional. Acestea se reactiveaza pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice.
Atentie! Promotiile pe Enlightensmiles.ro nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc.) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie. De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat in regulamentul campaniei respective.
Enlightensmiles.ro stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe Enlightensmiles.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. Enlightensmiles.ronu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

11.2. Intreruperea campaniei promotionale

In cazul unei campanii promotionale organizate de Enlightensmiles.ro, Enlighten Smiles Ro, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 1. Politica de retur

12.1.Conditii generale

Enlightensmiles.ro ofera retur gratuit pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea coletului. In urma solicitarii primite de la client, Enlightensmiles.ro va trimite curierul la adresa indicata de client pentru a ridica coletul de retur.

12.2.Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice Enlightensmiles.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la educatie@enlightensmiles.ro in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, Enlightensmiles.ro poate refuza coletul.
Informatiile necesare care trebuie furnizate catre Enlightensmiles.ro pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:

data expedierii coletului; numarul Comenzii;

suma de returnat;

adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;

modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau mandat postal).

La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, Enlightensmiles.ro efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului / elor returnate nu intra in responsabilitatea clientului, acestea urmand a fi asumate de Enlightensmiles.ro.

12.3. Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu Enlightensmiles.ro).

12.4. Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 zile calendaristice de la data primirii returului de catre Enlightensmiles.ro.
Dupa validarea returului, clientul poate primi, la alegere, in locul banilor, contravaloarea produselor sub forma unui cupon valoric pe care il va putea folosi in termen de 30 de zile de la data confirmarii primirii returului de catre Enlightensmiles.ro. Dupa aceasta data cuponul isi pierde valabilitatea.

 1. Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostinta de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.
Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.
Forta majora va fi probata conform legii.

 1. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre Enlightensmiles.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

 1. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului Enlightensmiles.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.
Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi, dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor Enlightensmiles.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor Enlightensmiles.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti, etc.) vor fi pedepsite conform legii penale.

 1. Termeni remarketing

In paginile website-ului Enlightensmiles.ro, prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag), create de Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (numar ce identifica in mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoana) in vederea afisarii unor anunturi in Google Search si in website-urile retelei Google Display.
Cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului Enlightensmiles.ro care contine remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.
Google AdWords foloseste cookie-urile pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului Enlightensmiles.ro
In cazul in care nu esti de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferintelor anunturilor.

 1. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Actualizat la data de 24.07.20174: ENLIGHTEN SMILES RO S.R.L. – www.enlightensmiles.ro.