Intrebarile dumneavoastra au raspuns

Procesul de albire Enlighten functioneaza prin cresterea permeabilitatii dintilor la oxigen care descompune moleculele petelor. Este un tratament combinat – 2 saptamani de tratament la domiciliu urmat de o vizita de o ora in cabinetul medicului dentist.

Exista dureri sau disconfort?

Puteti obtine o anumita sensibilitate, cu toate acestea medicul dentist va va oferi solutia de desensibilizare foarte usor de utilizat pentru acasa, solutie care odata aplicata are efect imediat. Veti primi, de asemenea, pasta de dinti Tooth Serum, in timp ce asteptati gutierele, acest lucru pregateste dintele pentru procesul de albire si reduce sensibilitatea acestora.

Cat de albi vor fi dintii mei?

Enlighten poate albi cu pana la 16 nuante, rezultatele pot varia, insa daca tratamentul este folosit in mod corespunzator, dintii vor fi impresionant de albi

Dintii vor fi prea albi?

Nu, rezultatul obtinut in urma albirii este natural si se mentine reflexia naturala si transluciditatea fata de coroanele din portelan de aceeasi culoare.

Cat timp dureaza tratamentul?

Doua saptamani dupa ce medicul dentist va livreaza gutierele Enlighten. Acestea sunt subtiri si confortabile si trebuie purtate timp de 14 nopti consecutive, apoi in a 15-a zi trebuie sa mergeti la medicul dentist pentru cel de-al doilea tratament, care dureaza doar 40 de minute.

Cat rezista?

Rezultatele tratamentului de albire Enlighten rezista pentru totdeauna, cu o intretinere foarte simpla, purtand gutierele o noapte in fiecare luna. Utilizand pasta de dinti Evo-White dupa finalizarea tratamentului de albire, rezultatele vor fi mentinute si mai mult.

Este sigur?

Absolut! Materialele folosite in tratamentul profesional de albire - Evolution 3 - au fost folosite in medicina dentara de peste 100 de ani.

Se va schimba culoarea coroanelor, fatetelor dentare sau plombelor?

Nu, uneori este posibil sa trebuiasca sa schimbati unele dintre acestea dupa albire.

Pentru informatii suplimentare despre albirea dintilor contactati medicul dentist