Ce întreabă cel mai des pacienții

Enlighten este un proces de albire care durează mai puțin de o lună, timp în care veți face 2 săptămâni tratament la domiciliu cu gutiere purtate noaptea pentru ca apoi să mai faceți o vizită de o oră în cabinetul stomatologului pentru intervenția finală.

Procedeul de albire descompune moleculele petelor de pe smalț prin creșterea permeabilității dinților sub acțiunea oxigenului.

Există dureri sau disconfort?

Pe parcursul procedurii de albire puteți dezvolta o anumită sensibilitate a dinților dar medicul dentist vă va oferi o soluție de desensibilizare pe care o puteți utiliza cu usurință acasă. Odată aplicată, soluția are efect imediat. În timp ce sunt pregătite gutierele veți primi pasta de dinți Tooth Serum care va pregăti dantura pentru procesul de albire și va reduce sensibilitatea dinților.

Cât de albi vor fi dinții mei?

Dantura ta se poate albi cu până la 16 nuanțe. Rezultatul poate varia, dar dacă tratamentul este folosit în mod corespunzător, dinții vor fi impresionant de albi.

Dinții vor fi prea albi?

Nu îți face griji! Te vei bucura de un zâmbet natural care va menține reflexia naturală și transluciditatea față de coroanele din porțelan de aceeași culoare.

Cât timp durează tratamentul?

Tratamentul durează o jumătate de lună și este împărțit în două etape. Prima durează două săptămâni timp în care veți purta în fiecare noapte gutierle Enlighten pe care le primiți de la stomatolog. În cea de 15-a zi este timpul să faceți o vizită la cabinet pentru o intervenție care durează 40 de minute.

Cât rezistă efectul Enlighten?

Poți avea un zâmbet veșnic fermecător dacă îl întreții potrivit indicațiilor primite de la stomatologul tău. E suficient să porți gutierele o noapte în fiecare lună și să folosești pasta de dinți Evo-White.

Este sigur?

Procedeul de albire este unul extrem de sigur. Folosim materiale utilizate în medicina dentară de peste 100 de ani.

Se va schimba culoarea coroanelor, fațetelor dentare sau a plombelor?

Nu, dar este posibil ca uneori să fiți nevoiți să schimbați unele dintre ele după albire.

Pentru informații suplimentare despre albirea dinților contactați medicul dentist