Rezultate

Gutiera nocturnă Vital Bleaching sau gutiera pentru albire a fost introdusă în 1989 de către Haywood și Heymann pentru a ajuta esteticienii dentari să folosească o practică minim invazivă. Odată cu dezvoltarea procedeului, din păcate multe dintre tehnicile de albire sunt imprevizibile și riscante, iar rezultatele obținute nu asigură efecte de lungă durată.

Premium

Cu Albirea Premium eliminăm stresul legat de procedeul de albire atât în ceea ce privește rezultatele cât și durata efectului. Enlighten Smile 3 albește dantura și te ajută să zâmbești frumos indiferent de obiceiurile care îți pot afecta dinții.

VITA B1

Folosim un procedeu care garantează albirea profesională a dinților până la nuanța VITA B1. Am efectuat peste 100.000 de tratamente până în prezent și avem o rată de succes de 97%. Iată pe ce ne bazăm când te asigurăm de eficiența produsului nostru. Dacă medicul dentist nu ajunge la nuanța B1, indiferent de culoarea inițială, primește un tratament Enlighten gratuit.

Despre noi

Lideri tehnologici în albirea profesională a danturii, laboratoarele de cercetare Enlighten introduc pe piață un nou sistem de albire care reprezintă un salt generațional mult mai eficient care se bazează pe ani de pregătire și know how.

Enlighten a alocat o parte semnificativă de resurse pentru cercetare și dezvoltare pentru a crea o tehnologie proprie care să aducă avantaje de lungă durată.

Pe lângă tehnologia și know how-ul pe care le oferă Enlighten distribuie de asemenea produse de top pentru stomatologia cosmetică, marketingul practicilor dentare și găzduiește evenimente educaționale pentru dentiștii profesioniști.

Succesul nostru se bazează pe pasiunea și motivația profesioniștilor cu care colaborăm și pe sprijinul remarcabil al clienților noștri mulțumiți.

Produsele Enlighten sunt conforme cu criteriile internaționale de siguranță și sunt marcate CE.